Press

Här publiceras pressutskick och nyheter.

Reportage från Länstidningen 2023

"Cirkusartisterna Simon Wiborn och Methinee Wongtrakoon är tillbaka på Byhuset för femte året i rad. Den här gången håller de sig i bakgrunden och lämnar i stället plats åt de dansknorska trapetskonstnärerna i The Amazing Other. Läs om cirkuskompaniet som hämtar inspiration från naturen, eller snarare – laven."

Läs mer här
Image

Länstidningen 2023.
Foto: Erik Wennergren


Reportage från Länstidningen 2023

"Bykulturdagar på Rödön är tillbaka för andra året i rad. I år utlovas foto- och konstutställningar, nycirkus, dans, graffiti-workshop och poesi. Det blir även konserter med såväl Kingen som proggbandet Gläns över sjö & strand."

Läs mer här
Image

Länstidningen 2023.
Foto: Erik Wennergren


Reportage från Jämtlands Tidning 2023

"Premiär för årets Bykulturdagar blir söndag 9 juli och de håller på månaden ut. Ett permanent inslag under perioden blir en utställning på temat ”Urbant” med fotografier av Björn Lofterud, Jörgen Vikström, Lennart Jonasson, Per Englund och Sara Norling. Dessutom visas färgstarka målningar av Joseph Vilanculos."

Läs mer här
Image

Jämtlands Tidning 2023.
Foto: Torbjörn Aronsson


Reportage från Länstidningen 2022

"Världsartister inom nycirkus, fotoutställning om förgänglighet, filmvisning, blueskonsert samt barn– och ungdomscirkus. Det är några av inslagen i det pågående evenemanget Bykulturdagar.

Bakom eventet ligger den nystartade föreningen Bykultur. Allt började med att en bil gick sönder på Rödön."

Läs mer här
Image
Image

Länstidningen 2022.
Foto: Erik Wennergren


Reportage från ÖP 2021

"Ibland blir allting liksom lite märkvärdigare när det utspelar sig i en oväntad miljö. Som när Pekingoperan slog upp sitt tält på en nyslagen lägda i Ljungdalen och nu sist - när en ensemble skapar komisk nycirkus i en lada på Rödön."

Läs mer här
Image

Helsida i Östersundsposten 20 juli 2021.

Kontakt

Tveka inte att kontakta oss, här eller via sociala medier!

Image